Om SÄKER Self Storage Technology

SÄKER Tech logo

SÄKER Self Storage Technology är plattformen för dig som vill vara en av de första aktörerna inom self storage-branschen som digitaliserar hela sin verksamhet och möter konsumenterna där de finns.

Self storage-branschen är i tillväxt tack vare ökad konsumtion och urbanisering. Samtidigt ställs allt högre krav på dig som operatör för att möta konsumentens förväntningar.

Hittills har det varit svårt för konsumenterna att hitta, boka och betala för ett förråd online. För dig som operatör innebär det i vissa fall uteblivna kunder och intäkter – och ineffektiva processer i de fall du får en ny kund. Det måste bli lättare för konsumenten att hitta, boka och betala magasinering. Vår molnbaserade plattform för effektiv self storage management innehåller funktioner som gör det lättare både för dig och konsumenten.

Starten för SÄKER Self Storage Technology

SÄKER Self Storage Technology utvecklas av bolaget Walaro Software AB vilket grundades i Sverige 2018 av entreprenörerna Jonas Ekegren, Ulf Lundgren och Gustaf Larsson. Idag finns vi både i Sverige och Storbritannien. Vår affärsidé är att erbjuda self storage-operatörer en molnbaserad plattform för self storage management för att bli tillgängliga online genom sökning, bokning och betalning.

En av grundarna, Gustaf Larsson, driver själv ett lagerhotell sedan fyra år tillbaka och insåg både sitt och branschens behov av digitalisering. Under 2017 tog han därför initiativet och sträckte ut sin hand till Jonas Ekegren och Ulf Lundgren – båda med lång erfarenhet inom tekniska lösningar. Tillsammans genomförde de en branschanalys för att identifiera utmaningarna och säkerställa att den tänkta lösningen var rätt för branschen.

Tre entreprenörer med tre spetskompetenser

De tre entreprenörerna kompletterar varandra väl. Gustaf med sin kunskap inom self storage-branschen, teknikgurun Ulf som arbetat inom IT-branschen i över 20 år och Jonas som strateg och företagare som tidigare grundat och lett företaget Transticket till framgång ‒ vars digitala lösningar idag används av de största aktörerna inom svensk arenaindustri.

Kontakta oss

Telefon: (+46) 0155-21 11 33
E-post: jonas.ekegren@sakertech.se